Πρόσκληση σε Ημερίδα με θέμα: «Scratch Coding: Προγραμματίζω – Δημιουργώ – Μαθαίνω με το Scratch»

9ο Διεθνές Συνέδριο για την Ανοικτή και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση ΣΑΣ/ΕΑΠ
Νοέμβριος 22, 2017
Κάλεσμα για διοργάνωση μεταφραστικού μαραθώνιου (editathlon) τoυ Moodle
Φεβρουάριος 7, 2018

Πρόσκληση σε Ημερίδα με θέμα: «Scratch Coding: Προγραμματίζω – Δημιουργώ – Μαθαίνω με το Scratch»

Ανακοίνωση – Πρόσκληση

Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα με θέμα:

«Scratch Coding: Προγραμματίζω – Δημιουργώ – Μαθαίνω με το Scratch»

την οποία διοργανώνει το Εργαστήριο Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας (ΕΕΥΕΜ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ).

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, με ώρα έναρξης την 11:00 και λήξης 15:00, στην αίθουσα ΠΓ01 στις εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιούπολης του ΕΑΠ στην Πάτρα, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο: Σχεδίαση και υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος για οπτικό προγραμματισμό με τη μέθοδο μεικτής μάθησης: «Προγραμματίζω – Δημιουργώ – Μαθαίνω με το Scratch», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα και οι προοπτικές του εκπαιδευτικού προγράμματος και θα βραβευτούν τα καλύτερα έργα μαθητών που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του Προγράμματος. Μεταξύ άλλων, θα αποδώσουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΕΑΠ, Καθηγητής κ. Βασίλης Καρδάσης και η εκπρόσωπος του Ιδρύματος Σταυρός Νιάρχος κ. Ελένη Αγουρίδη.

Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο Καθηγητής της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου κ. Βασίλειος Σ. Βερύκιος.

Θα ήταν χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

Πρόσκληση