3ο Πανελλήνιο Συνέδριο MoodleMoot
Οκτώβριος 4, 2019
Υποβολή Αιτήσεων Συμμετοχής στο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ «Φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές και τεχνικά έργα»
Μάιος 4, 2020

Συμμετοχή του EEYEM/ΕΑΠ στο EMPOWER webinar της EADTU

Το ΕΕΥΕΜ συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει η EADTU με τίτλο EMPOWER webinar το οποίο και θα διεξαχθεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2019. Το EMPOWER webinar, είναι αφιερωμένο στην «Διασφάλιση Ποιότητας στην εξ αποστάσεως και μικτή εκπαίδευση» –  «Quality Assurance in Mixed and Online Education»

Στο διαδικτυακό συνέδριο θα συμμετέχουν καταξιωμένοι Καθηγητής Πανεπιστημίων της εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης και μέλη της EADTU.

Εκπρόσωπος του ΕΕΥΕΜ θα είναι ο κος Λάμπρος Τσίκνας (προσωπικό ΕΕΥΕΜ) ο οποίος θα συμμετέχει την Τετάρτη 13/11/2019 και ώρα [13:30 – 14:30 CET] παρουσιάζοντας «Στρατηγικές Διασφάλισης Ποιότητας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση: η περίπτωση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (HOU)». Κατά την διάρκεια του διαδικτυακού συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ανάλυση του ρόλο του ΕΕΥΕΜ/ΕΑΠ στο οικοσύστημα του ΕΑΠ, παρουσιάζοντας τις δραστηριότητες του ως προς την ποιοτική παραγωγή εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το  διαδικτυακό συνέδριο μπορούν να επισκεφθούν το παρακάτω link: https://eadtu.clickmeeting.com/empowerevents (Room ID: 728-692-653)

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα EMPOWER webinar