1ο e-learning Θερινό Σχολείο με θέμα «Υπολογιστική Μηχανική» από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Hello world!
Απρίλιος 1, 2015
Newsletter Βιβλιοθήκης ΕΑΠ
Μάιος 25, 2016

1ο e-learning Θερινό Σχολείο με θέμα «Υπολογιστική Μηχανική» από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Εργαστήριο Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας (ΕΕΥΕΜ/ΕΑΠ) και με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Αναπληρωτή Καθηγητή ΣΘΕΤ/ΕΑΠ Γεώργιο Χατζηγεωργίου διοργανώνουν το 1ο e-learning Θερινό Σχολείο με θέμα «Υπολογιστική Μηχανική».

Το Θερινό Σχολείο θα διεξαχθεί από 27 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου 2016, στην Πάτρα, υιοθετώντας τον μεικτό τύπο εκπαίδευσης (σύγχρονη και ασύγχρονη - εξ αποστάσεως και δια ζώσης).

Προσκεκλημένοι Ομιλητές:

Στο Θερινό Σχολείο θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι ειδικοί επιστήμονες στον τομέα της Υπολογιστικής Μηχανικής από τρία Δημόσια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και θα παρουσιαστούν πληροφορίες σχετικά με τις νέες τάσεις στον τομέα αυτό ενώ θα αναφέρουν ενδιαφέρουσες μελέτες περιπτώσεων από την καθημερινή πράξη. Επίσης, προσκεκλημένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν ιδιαίτερης σημασίας ενδιαφέροντα σχετικά θέματα.


Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν:

Το Θερινό Σχολείο μπορούν να παρακολουθήσουν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, υποψήφιοι διδάκτορες, μεταδιδακτορικοί και άλλοι ερευνητές και γενικά μηχανικοί και επιστήμονες που ενδιαφέρονται για τα θέματα που πραγματεύεται η Υπολογιστική Μηχανική.

Κόστος συμμετοχής.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ!

Υπεύθυνος Σεμιναρίου: Αναπληρωτής Καθηγητής ΣΘΕΤ/ΕΑΠ Γεώργιος Δ. Χατζηγεωργίου, hatzigeorgiou@eap.gr
Γραμματεία: Διοικητικό Προσωπικό, Μαριάννα Σταμάτη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610367736 ή 2610367739
Email επικοινωνίας: marianne@ecomet.eap.gr
Περισσότερες πληροφορίες: http://eeyem.eap.gr/cmss2016/