Συμμετοχή στο 3ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ «ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ 2018»

Πρόσκληση για Δήλωση Συμμετοχής στον Β΄ Κύκλο του έργου: Junior Coding Academy
Απρίλιος 4, 2018
Ημερίδα Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών ΕΑΠ
Απρίλιος 11, 2018

Συμμετοχή στο 3ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ «ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ 2018»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Εργαστήριο Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας (ΕΕΥΕΜ/ΕΑΠ) και με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Αναπληρωτή Καθηγητή ΣΘΕΤ/ΕΑΠ Γεώργιο Χατζηγεωργίου διοργανώνουν το 3ο e-learning Θερινό Σχολείο με θέμα «Υπολογιστική Μηχανική και Επιστήμη».

Το Θερινό Σχολείο θα διεξαχθεί από 25 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2018 και αφορά στη σύγχρονη και ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση όπου η φυσική παρουσία ΔΕΝ απαιτείται.

Σε αυτό θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι Ειδικοί Επιστήμονες στον Τομέα της Υπολογιστικής Μηχανικής από τρία Δημόσια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τάσεις του αντικειμένου αυτού καθώς και ενδιαφέρουσες μελέτες περιπτώσεων από την καθημερινή πράξη. Επίσης, προσκεκλημένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν ιδιαίτερης σημασίας θέματα που άπτονται του περιεχομένου του.

Το Θερινό Σχολείο μπορούν να παρακολουθήσουν Προπτυχιακοί και Μεταπτυχιακοί φοιτητές, υποψήφιοι Διδάκτορες, Μεταδιδακτορικοί και άλλοι Ερευνητές και γενικά Μηχανικοί και Επιστήμονες που ενδιαφέρονται για θέματα που πραγματεύεται η Υπολογιστική Μηχανική και Επιστήμη.
Δηλώσεις Συμμετοχής εδώ!

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο site του Θερινού σχολείου: http://eeyem.eap.gr/cmss2018/

Καλή αντάμωση στο 3ο Θερινό Σχολείο «Υπολογιστική Μηχανική και Επιστήμη - 2018» του ΕΑΠ.